Creed Neroli Sauvage Parfumirana voda 50ml

Parfumirana voda

  • Blagovna znamka Creed
  • Razpoložljivost Na zalogi (Poslali bomo na: 24.05.2024)

200,00 €

Seznam - popis

Creed Neroli Sauvage je citrusna aromatična dišava za ženske in moške. Ta dišeča voda prihaja iz delavnice edinstvene, luksuzne, dinastične in zasebne znamke nišnih parfumov. Poleg izjemne tradicije, ki se prenaša z očeta na sina od leta 1760 in svoje veličastne zgodovine (več kot 250 let ustvarjanja izjemnih dišav za kraljeve družine in druge zahtevne kupce z prefinjenim okusom), se blagovna znamka Creed ponaša tudi z uporabo starodavnih tehnik predelava redke materiale, izbrane za proizvodnjo njegovih neprekosljivih parfumov.

Parfumirana voda Neroli Sauvage je eden od pravih draguljev blagovne znamke Creed. Ta bogat citrusni vonj ni le zahvaljujoč mojstrski kombinaciji nežnih, zelenih, sladkih, začinjenih in svežih strani, je dih jemajoč univerzalni parfum vrhunske kakovosti. Glavno vlogo igra Creed Neroli Sauvage, kot že ime pove, vroč pomarančni cvet. Cvet Neroli je dobil ime po slavni prelepi vojvodinji Neroli blizu Rima, ki je esenco rada uporabljala kot osebni parfum. Olivier Creed, vrhunski oblikovalec dišav iz šeste generacije Creeds, je ustvaril Neroli Sauvage kot poklon prej omenjeni vojvodinji, ki je slovela po svojih veselih poletnih praznovanjih.

Creed Neroli Sauvage slavi cvet nerolija s svojim vonjem, polnim veselja in nežnosti. V glavi citrusov dišeče kompozicije dišijo toni grenivke in bergamotke, v srcu dopolnjujejo nerolijeve akorde verbene, osnova pa pripada jantarju. Neroli Sauvage bo svojemu uporabniku dal spodbuden, svoboden občutek, ki mu lahko skupaj s svežino takoj dvigne razpoloženje.

Parfumirana voda Creed Neroli Sauvage bodo cenile predvsem ženske in moški, ki imajo radi citruse in zelo univerzalne vonje. Za vedno bodo ljubitelji izjemnih, mojstrsko sestavljenih parfumov, ki dvigujejo razpoloženje, in seveda vsi, ki znajo ceniti kakovost in razkošje. Neroli Sauvage je primeren za dan in zvečer, vse leto, najbolj pa izstopa v toplejših dneh. Svojemu uporabniku bo vedno dala svež pridih dobrega razpoloženja in mu dala avro, ki bo vzbujala veselo vrtno zabavo.

Poleg dih jemajočih vonjev bodo vsi parfumi Creed navdušili tudi z izjemno in elegantno lepo embalažo. Kot pri mnogih parfumih Creed se tudi na izjemno elegantni luksuzni steklenici Neroli Sauvage pojavi beseda "millesime", ki je znak kakovosti. To pomeni, da so bile za proizvodnjo parfuma uporabljene najboljše surovine tega leta. Paket dopolnjuje prefinjena čudovita svetlobna škatla z zlatimi elementi.

Creed Neroli Sauvage - univerzalni eliksir sreče, poln svežine in veselja.

  • Spol: unisex
  • Znamka: Creed
  • Zložka vône - hlava: grenivka, bergamotka
  • Zložka vône - základ: ambra
  • Zložka vône - srdce: verbena, neroli

Znamka Creed ustvarja izjemne dišave že od leta 1760, ko jo je v Londonu ustanovil James Henry Creed. Creed daje prednost naravnim sestavinam najvišje kakovosti pred sintetičnimi alternativami. Blagovna znamka Creed je umetnost ustvarjanja parfumov, absolutni luksuz, brezčasnost in sodoben pristop do zgodovinske dediščine.