Samo originalno blago

Parfumi, ki jih lahko kupite pri nas, prihajajo izključno od dobaviteljev certificiranih proizvajalcev. To zagotavlja, da bo dostavljeno blago vedno originalno in v popolni kakovosti. Parfumi iz naše ponudbe prihajajo od istih dobaviteljev, ki dobavljajo blago za fizične trgovine.

Kupiti parfum na spletu je enostavno in varno

Tudi parfum je navaden produkt
Zavedati se je treba, da je parfum izdelek kot vsak drug in ima lahko napako tako kot drugi izdelki. Najpogostejše napake so težave s pršilom, ki ne razprši vonja, kot bi moral. Druga najpogostejša napaka je "puščanje", ko v parfum pride zrak in vonj, ljudsko rečeno, izhlapi. Takšen vonj potem diši drugače, kot bi moral in kupec lahko čuti, da vonj ni originalen ali da je slabše kvalitete.

Občasne težave vključujejo npr. tudi spremembo barve. Pri izdelavi parfumov se uporabljajo posebna barvila, ki lahko spremenijo barvo. To je značilno za dišave Thierryja Muglerja. Proizvajalec ve za to težavo, vendar še ni uvedel nobenih sprememb v proizvodnem procesu.

Preoblikovanje sestave parfuma

Eden od razlogov, zakaj lahko dva enaka parfuma dišita drugače, je t.i preoblikovanje. Za kaj se gre? Včasih proizvajalec prilagodi sestavo dišave, a o tem ne obvesti nikogar - niti distributerjev, niti trgovcev, niti kupcev. Parfum se še vedno prodaja v enaki embalaži, z istim imenom, vendar je vonj zaradi spremenjene sestave nekoliko drugačen. Lahko se tudi zgodi, da sta obe različici v obtoku hkrati, dišavo kupite in bo dišala drugače od tiste, ki ste jo kupili šele pred kratkim. To ni napaka.

Ena dišava iz različnih koncev sveta

V določenih primerih je lahko razlika v parfumih posledica proizvajalcev, ki svoje izdelke proizvajajo posebej za različne trge, vonj pa je včasih drugačen. Parfum ima lahko nekoliko drugačno sestavo, odvisno od tega, ali je namenjen Evropi, arabskim državam ali Ameriki. Steklenička je videti enaka, ime je enako, a vonj je lahko malo drugačen.

Svet parfumov je čudovito dišeč in po zaslugi spletnih trgovcev lahko izbirate med tisočimi dišavami z vsega sveta. Udobno od doma, kadarkoli želite in po več kot prijetnih cenah. Poleg tega nakupovanje parfumov prek spleta ni le varno, ampak tudi lažje kot kdaj koli prej.

VIR: http://blog.pricemania.sk/nakupujeme-online/25-kupit-parfum-na-internete-je-jednoduche-a-bezpecne