Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto Parfumirana voda 50ml

50ml - Parfumirana voda

  • Blagovna znamka Guerlain
  • Razpoložljivost Na zalogi (Poslali bomo na: 31.05.2023)

46,00 €

Seznam - popis

Toaletna voda Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto je močna cvetlična dišava, ki uteleša razkošje, strast in vrtnico v vseh oblikah. Idealno za večerno družbo. Vzvišeni rožnati toni še dodatno poudarjajo sladkobo mandljev in temeljijo na črnem usnju, podobno kot izjemna steklenička. Zahvaljujoč parfumu Black Perfecto klasična ženska eleganca pridobi seksi rock slog. Cenili ga bodo vsi zapeljivci in uporniki.

Parfum Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto razvije intenziven vonj po češnjah, mandljih in črnem čaju. V srcu prevladujejo omamni rožnati in sladki toni, osnovo ustvarjajo čutni črni mošus, pačuli, usnje in tonik fižol. Zapeljivo kompozicijo, ki je kontrast med rockersko usnjeno jakno in elegantno črno svečano obleko, je leta 2017 ustvaril parfumski čarovnik Thierry Wasser.

La Petite Robe Noire, v prevodu Little Black, je uspešna serija legendarne francoske znamke Guerlain. Predstavlja parfume, šminke ali lasno kozmetiko, ki bo odlično dopolnila majhno črno obleko in vas tako pripravila na kakšen pomemben družabni dogodek. Tudi toaletna voda Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto zagotavlja, da boste na zabavi ali balu zasijali z neustavljivim francoskim šarmom.

  • Spol: žene
  • Znamka: Guerlain
  • Zložka vône - hlava: Črni čaj, češnja, mandlji
  • Zložka vône - základ: črni mošus, fižol tonka, usnje, pačuli
  • Zložka vône - srdce: Sladki koren, vrtnica

Guerlain je nedvomno ena najbolj znanih blagovnih znamk na svetu. Podjetje je ustanovil Pierre-François-Pascal Guerlain leta 1828, ko je odprl svojo prvo trgovino v Parizu. Pri proizvodnji parfumov in kozmetike združuje mojstrstvo, vrhunsko tehnologijo ter okoljsko in družbeno odgovornost.